Ljepota naša svagdašnja

Od pamtivijeka su se žene uljepšavale iako mi najviše volimo pratiti tretmane i pomade koje je koristila Kleopatra. Kroz povijest su žene činile sve da budu lijepe, njegovane, divne i zadovoljne sa sobom, ok, ponekad se žele dopasti drugima, ali naglasak ide da budemo lijepe sebi. Nije bilo tog prirodnog sredstva koje je žena stavljala na svoje lice, tijelo ili kosu. Nisu se birala sredstva da se opravda cilj, a to je bila besprijekorna ljepota! I danas je tako, samo što je tehnologija napravila svoje i podarila nam neke preparate koji ubrzavaju dolazak do cilja, a sve u svrhu ženinog zadovoljstva.

U našem salonu njegujemo tradiciju zadovoljstva, klijentica odnosno naša prijateljica mora biti uvijek zadovoljna i mi joj moramo omogućiti sve što će ju učiniti takvom. Pratimo trendove, osluškujemo stručnjake, učimo i najvažnije slušamo naše klijentice.

U našem salonu često možete vidjeti vrhunske stručnjake i edukatore koji nam nesebično dijele iskustvo i znanje, a sve u svrhu zadovoljavanja klijentica.

Naši noviteti baziraju se na najveći problem današnjice, malo povećan broj masnih stanica i celulita. Sve žene bi dale sve na svijetu da se trajno bez puno muke riješe tog problema.

Maderoterapija odnosno masaža valjcima je uspješna metoda koja u kratko vrijeme smanjuje broj centimetara i zaglađuje vaša bedra, a vacuslim novi tretman koji pomoću posebnih pomada i posebne vreće iz koje se istisne zrak kroz samo pola sata usiše pola kilograma.

U skorijoj budućnosti planiramo uvesti i aparat koji će trajno reći zbogom dlakama, kapilarama, aknama te omogućiti foto pomlađivanje, jer vi to zaslužujete!

Drago nam je da nas pratite i da nam sugerirate što je najbolje za vas i hvala vam na tome.