Njega tijela

Maderoterapija

Prvi u našem gradu smo prepoznali kako da pomognemo našim dragim ženama u borbi protiv celulita.
Maderoterapija je masaža drvom odnosno posebno dizajniranim drvenim valjcima i rolerima. Bitno je naglasiti da je masaža valjcima posebna tehnika stimulacije limfne drenaže, bez koje je borba protiv narančine kore odmah izgubljena.
Važno je naglasiti da stimulacijom limfne drenaže, osim estetskog efekta radimo i detoksikaciju i relaksaciju cijelog organizma! Masaža valjcima se preporučuje svima koji su nestrpljivi i BRŽE i LAKŠE žele doći do rezultata jer očekivani rezultat masaže valjcima je duplo bolji od klasičnih anticelulitnih masaža s time da uz reduciranje celulita, sagorijeva masti, opušta um i tijelo i ubrzava metabolizam.
Preporučuje se najmanje 10 tretmana koji se mogu raditi svaki drugi ili treći dan.
Moramo naglasiti da za očekivano dobar i zadovoljavajući rezultat, u prvih nekoliko tretmana možete osjetiti laganu nelagodu, dok neke klijentice uživaju, no u konačnici, a nakon što vidite rezultat; zaboravljate na sve možebitne nelagode.
Opušten um i tijelo, reduciran celulit i sagorjele masti vraćaju osmijeh na lice i sreću svakoj ženi.
A pametna žena zna čemu služi valjak!

Vacuslim

Jeste li ikada sanjarile o tome da postoji usisavač koji će samo usisati vaše masne naslagice i bez velike muke vas učiniti ponovo glatkima i zavodljivima. E, pa san je postao java, jer postoji usisavač koji će vam pomoći da se riješite masnih naslaga i celulita. Brzo i efikasno, a zdravo i bezbolno. Prije nego što krenemo s tretmanima, izmjerit ćemo vas tako da na dnevnoj bazi možete vidjeti smanjenje obujma vaših bedara, struka i guze. Nema ograničenja u tretmanima Vacuslima, možete svaki drug dan doći po svoju dozu brisanja celulita bez straha da ćete napraviti nešto nezdravo. Na tretmane možete dolaziti do onoga časa kada budete zadovoljne s postignutim. Vacuslim je odličan motivator da uz smanjenje centimetara i glancanje celulita malo promijenite prehranu i naviknete tijelo na zdrav način življenja.
Nakon što smo vas izmjerili, namazat ćemo vas vrhunskim serumima i kremama za zatezanje kože te vas stavljamo u posebnu vreću iz koje ćemo izvući zrak čime postižemo efekt vakuuma. Mirujete i uživate 30 minuta, a kremice i vakuum rade svoj posao. Jednostavno, lako i brzo. Nakon svakog tretmana možete uživati u par centimetara manje na vašim kritičnim mjestima, a samopouzdanje skače sve više.

Kontakt:

A. B. Krčelića 15
10290 Zaprešić

Mob: 098 / 91 95 098
Email: salon.xenia@gmail.com

Radno vrijeme:

Radnim danom od 8:00 do 20:00
Subotom od 8:00 do 15:00

Društvene mreže:

Kontakt:

A. B. Krčelića 15
10290 Zaprešić

Mob: 098 / 91 95 098
Email: salon.xenia@gmail.com

Radno vrijeme:

Radnim danom od 8:00 do 20:00
Subotom od 8:00 do 15:00

Društvene mreže: