Njega tijela

Maderoterapija

Prvi u našem gradu smo prepoznali kako da pomognemo našim dragim ženama u borbi protiv celulita.
Maderoterapija je masaža drvom odnosno posebno dizajniranim drvenim valjcima i rolerima. Bitno je naglasiti da je masaža valjcima posebna tehnika stimulacije limfne drenaže, bez koje je borba protiv narančine kore odmah izgubljena.
Važno je naglasiti da stimulacijom limfne drenaže, osim estetskog efekta radimo i detoksikaciju i relaksaciju cijelog organizma! Masaža valjcima se preporučuje svima koji su nestrpljivi i BRŽE i LAKŠE žele doći do rezultata jer očekivani rezultat masaže valjcima je duplo bolji od klasičnih anticelulitnih masaža s time da uz reduciranje celulita, sagorijeva masti, opušta um i tijelo i ubrzava metabolizam.
Preporučuje se najmanje 10 tretmana koji se mogu raditi svaki drugi ili treći dan.
Moramo naglasiti da za očekivano dobar i zadovoljavajući rezultat, u prvih nekoliko tretmana možete osjetiti laganu nelagodu, dok neke klijentice uživaju, no u konačnici, a nakon što vidite rezultat; zaboravljate na sve možebitne nelagode.
Opušten um i tijelo, reduciran celulit i sagorjele masti vraćaju osmijeh na lice i sreću svakoj ženi.
A pametna žena zna čemu služi valjak!

Vacuslim

Jeste li ikada sanjarile o tome da postoji usisavač koji će samo usisati vaše masne naslagice i bez velike muke vas učiniti ponovo glatkima i zavodljivima. E, pa san je postao java, jer postoji usisavač koji će vam pomoći da se riješite masnih naslaga i celulita. Brzo i efikasno, a zdravo i bezbolno. Prije nego što krenemo s tretmanima, izmjerit ćemo vas tako da na dnevnoj bazi možete vidjeti smanjenje obujma vaših bedara, struka i guze. Nema ograničenja u tretmanima Vacuslima, možete svaki drug dan doći po svoju dozu brisanja celulita bez straha da ćete napraviti nešto nezdravo. Na tretmane možete dolaziti do onoga časa kada budete zadovoljne s postignutim. Vacuslim je odličan motivator da uz smanjenje centimetara i glancanje celulita malo promijenite prehranu i naviknete tijelo na zdrav način življenja.
Nakon što smo vas izmjerili, namazat ćemo vas vrhunskim serumima i kremama za zatezanje kože te vas stavljamo u posebnu vreću iz koje ćemo izvući zrak čime postižemo efekt vakuuma. Mirujete i uživate 30 minuta, a kremice i vakuum rade svoj posao. Jednostavno, lako i brzo. Nakon svakog tretmana možete uživati u par centimetara manje na vašim kritičnim mjestima, a samopouzdanje skače sve više.

Masaža

Ako vas vaši najmiliji ne znaju razmaziti, ne brinite tu smo mi za vas.
Xenia beauty studio ima prekrasnih novosti za vas, samo da bi se vi osjećale ugodno, smireno i blaženo.
Pripremili smo vam paletu masaža u kojima ćete uživati bez razmišljanja o nebitnim stvarima.

Novo u ponudi, a samo za vas, drage naše:

  • klasična masaža – uz klasične senzualne pokrete da se osjećate senzualno
  • sportska/medicinska masaža – one koje vole malo grublje dodire
  • anticelulitna masaža – ako se kome slučajno prilijepio koji komad narančine kore tijekom zime
  • aromaterapija – za orijentalni osjećaj u našem gradu

Ne oklijevajte, dozvolite da vas razmazimo bez imalo grižnje savjesti, rezervirajte svoj termin u inbox ili na broj mobitel 098 919 5098 i budite princeza oko koje se titra barem na sat vremena.

Kavitacija, RF, vakuum, infra crveno LED svjetlo

Oblikujte svoje tijelo do ljeta našim novim kozmetičkim aparatom!
Popeli smo se na viši nivo, samo zbog vas drage naše klijentice.

Od danas imamo samo za vas individualan pristup vašim problemima na bedrima, trbusima ili rukama.
Četiri u jednom u borbi protiv lokalnih masnih naslaga i zloglasnog celulita.
Kavitacija, radiofrekvencija, vakuum i infra crveno led svjetlo. Vrlo učinkovita kombinacija vrhunskih tretmana za smanjenje celulita i topljenje masnih naslaga uz podizanje tonusa vaše kože.
Vremena je sve manje, život nam je sve brži, a mi pratimo taj tempo, stoga, brzo i efikasno riješite ono što vas osobno muči na vašem tijelu. Jer tu smo za vas!

KAVITACIJA ili NEINVAZIVNA LIPOSUKCIJA, bez oštećenja okolnog tkiva bezbolno i najučinkovitije uklanja lokalizirane masnoće.

Kombinacija VAKUMA i RF sa biofotonom za uklanjanje koncentrirane masnoće i celulita. Potiče se cirkulacija i limfna drenaža oblikuje tijelo i zateže koža te poboljšava tonus mišića.

S punim povjerenjem obratite se našoj stručnoj kozmetičarki koja će samo za vas složiti program koji će ukloniti upravo ono čega se vi želite riješiti.

Rezervirajte svoj termin u Xenia beauty studiju već danas na broj mobitela:
098 919 5098

Kontakt:

A. B. Krčelića 15
10290 Zaprešić

Mob: 098 / 91 95 098
Email: salon.xenia@gmail.com

Radno vrijeme:

Radnim danom od 8:00 do 20:00
Subotom od 8:00 do 15:00

Društvene mreže:

Kontakt:

A. B. Krčelića 15
10290 Zaprešić

Mob: 098 / 91 95 098
Email: salon.xenia@gmail.com

Radno vrijeme:

Radnim danom od 8:00 do 20:00
Subotom od 8:00 do 15:00

Društvene mreže: