O nama

Naša glavna djelatnost je briga o vašim noktima. Vlasnica salona Ksenia Glas radi nokte od 2002. godine i još uvijek se nije zasitila svoje ljubavi, kako je davne 2002. sa strašću počela raditi nokte tako je sad još predanija i oduševljenija s novitetima koje stalno prati, a sve u svrhu da njene klijentice budu u trendu i zadovoljne. Dopustit ćemo vam da odete negdje drugdje, bez zamjerke i ljutnje jer znamo da ćete se vratiti, ako radi ničega onda ljubavi koju dobivate kod nas.

Osim noktiju, u salonu možete urediti svoje noge, možete dobiti senzualan pogled ispod raskošnijih trepavica, a i možete se riješiti dlačica i zloglasnog celulita. Naše djevojke su educirane kod najboljih edukatora, a rezultati i zadovoljne klijentice govore sami za sebe. Sama vlasnica salona je edukatorica i svojim djevojkama rado prenosi svoje znanje tako da klijentice imaju osjećaj da im je nokte radila sama vlasnica.

U ugodnoj atmosferi, veselju i bez briga poželjet ćete da tretmani traju satima.

Ako nam ne vjerujete i mislite da pretjerujemo, izazivamo vas da se uvjerite sami i iz našeg salona izađete zadovoljni i sretni, možda nećete uvijek izaći s bojom noktiju kako ste si zamislili, ali ćete izaći zadovoljni.

Voditeljica tima

Majka, žena, poduzetnica i zaljubljenica u svoj posao. Kreativna i inovativna te jako znatiželjna i najvažnije pratim trendove. Jedna od najdražih diploma za Nail mastera dobila sam osobno od Sergeya Lavrukhina, mogu se pohvaliti i certifikatom Leona Cabrialesa i još mnogih drugih edukatora. Na dnevnoj bazi se educiram prateći online tečajeve renomiranih nail edukatora samo kako bi svojim klijenticama, čak bi se usudila reći prijateljicama, omogućila ono sto one zaslužuju - najbolje.

Izuzetno mi je važno educirati svoje kolegice i ulagati u njihovo znanje koje će primijeniti na našim klijenticama i osigurati im osmjeh na licu koji one zaslužuju jer za moje prijateljice sve najbolje!

Stalno radim na tome da proširim ponudu jer osluškujem što klijentice traže i žele. Educiram se, kombiniram i tražim najbolji način kako za klijentice tako i za sebe. Idemo polako ali sigurno. Garaža mi je najbolji podsjetnik da radim odličan posao.

Naš tim

Ana

Mlada mama, po struci medicinski pediker. U slobodno vrijeme voli ples, crtanje i heklanje svoju ljubav prema noktima i kozmetici uopće osjetila je s osamnaest godina. Nije joj trebalo dugo da upiše i završi nekoliko tečajeva za uljepšavanje i da se usavrši u nail artu jer crtanje joj uvelike pomaže u tome, te u pedikuri, depilaciji, IPL - epilaciji, ugradnji trepavica i oblikovanju obrva. Kreativna i znatiželjna na svoj osebujan način klijentici vrati osmjeh na lice, jer zna koliko je važno da svaki tretman koji odradi bude savršen. Uvijek nasmijana, vesela i vrlo simpatična pridonosi pozitivnoj atmosferi našeg salona.

Lucija

Naša najmlađa članica tima ima samo 21 godinu, a u izradu noktiju se zaljubila još s petnaest godina. Još u srednjoj ekonomskoj školi je znala da će se baviti nail artom i uveseljavanjem žena, jer zna koliko je važno imati lijepe i njegovane nokte. Sve tečajeve koji su bili dostupni u Xenia beauty studio je uspješno završila i može se bez imalo lažne skromnosti pohvaliti da je prva majstorica. To dokazuju presretne klijentice svojim pohvalama. Kada ne radi nokte, razmišlja o noktima. Prati trendove, osluškuje želje klijentica i pokušava ih realizirati, a sve to uspijeva u pozitivnoj atmosferi Xenia beauty Studia. Sama činjenica da dolazi na posao s veseljem je velika garancija da će klijentica biti oduševljena.

Ivana

Upravna referentica koja je osjetila svoj poziv prije par godina te je upisala tečaj ugradnje trepavica, rad sa ženama koje se uvijek iznova vračaju daju joj motivaciju da bude uvijek na nivou jer je svjesna da su savršeno ugrađene trepavice pola senzualnog pogleda svake žene, a i odmah ujutro čim se probudi je lijepa i sretna. Iako ima dvoje djece i u slobodno vrijeme voli vožnje biciklom s klincima, uvijek rado izdvoji vrijeme da usavršavanje i učenje. Pronašla se u novom poslu te u njega ulaže 110 posto sebe i ni jedna klijentica nije izašla razočarana ispod njenih pinceta. Ako to nije ljubav, onda stvarno!

Kontakt:

A. B. Krčelića 15
10290 Zaprešić

Mob: 098 / 91 95 098
Email: salon.xenia@gmail.com

Radno vrijeme:

Radnim danom od 8:00 do 20:00
Subotom od 8:00 do 15:00

Društvene mreže:

Kontakt:

A. B. Krčelića 15
10290 Zaprešić

Mob: 098 / 91 95 098
Email: salon.xenia@gmail.com

Radno vrijeme:

Radnim danom od 8:00 do 20:00
Subotom od 8:00 do 15:00

Društvene mreže: