Ugradnja trepavica i obrve

Ugradnja trepavica

Kasni večernji sati, a vi umorni još morate skinuti maskaru.
Rano jutro, pogled u ogledalo i šok od nabuhlih kapaka i tupavi pogled.
Ne, to se kod nas tako ne radi.
Maskara vam više ne treba, a ujutro izgledate ko Trnoružica nakon 50 godina spavanja. Oči velike i senzualne, pogled kristalan i bistar, a sve zbog naših prekrasnih trepavica koje će vam osigurati jutarnje maženje umjesto trčanja u toalet da se dovedete u red. Mnoge žene ne mogu shvatiti kako su živjele prije nego što umjetne trepavice nisu bile izumljene.
Osigurajte si senzualan pogled i s povjerenjem nam se obratite jer jednom kada doživite naše trepavice, nikada ih nećete prestati koristiti. Izdvojite si sat vremena dremuckanja da bi izgledale uvijek odmorne i vedre.

Obrve

Svi znate onu poznatu "Pogled ispod obrva"?
Što je pogled ispod obrva bez savršeno oblikovanih obrva? Prazan i otužan!
S godinama nam padaju dlake baš tamo gdje mi ne želimo, pa ponekad izgledamo blijedo i nedefinirano.
Naše cure će vas definirati tako da će vaše lice ukrasiti savršenim obrvama baš po vašoj želji. Ne umjetno i jako napadno, već umjerno i prirodno, a da bude zavodljivo i dostojno onom pravom pogledu ispod obrva. Činjenica je da pogled završava poslovne suradnje, počinje intimne trenutke, popravlja tužne dana i razveseli sivilo.
Budite uvijek uspješne, zadovoljene, zadovoljne i vesele.
Sredite si te obrve da ste bez brige duže vrijeme.

Sredit ćemo vam obrve koncem ili kako se po našem to kaže threading, to je stara metoda potječe iz Dalekog istoka, a trenutno je najtraženije čupanje i oblikovanje obrva koncem. Brža i lakša metoda od klasičnog čupanja pincetom ili voskom, a odmah daje senzualnu liniju koja će vašem licu dati završnu komponentu savršenog izgleda. Dobro oblikovane obrve definiraju ženin stav što uvelike pomaže kod raznoraznih situacija u poslovnom ali privatnom svijetu. Svi znamo što znači kada žena podigne jednu obrvu. Eto!
No, da ne mislite da samo žene mogu tjerati svoj inat podizanjem jedne obrve, dobro došli su i muškarci koji se bore s viškom dlaka na tom dijelu lica. Ne boli jako, jer znamo koliko su muškarci osjetljivi na bol, a konačan rezultat daje tihe uzdahe suprotnog spola.

Kontakt:

A. B. Krčelića 15
10290 Zaprešić

Mob: 098 / 91 95 098
Email: salon.xenia@gmail.com

Radno vrijeme:

Radnim danom od 8:00 do 20:00
Subotom od 8:00 do 15:00

Društvene mreže:

Kontakt:

A. B. Krčelića 15
10290 Zaprešić

Mob: 098 / 91 95 098
Email: salon.xenia@gmail.com

Radno vrijeme:

Radnim danom od 8:00 do 20:00
Subotom od 8:00 do 15:00

Društvene mreže: